2024 Yılının İlk Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

11.01.2024 03:14

2024 Yılının İlk Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu, Rektörümüz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kenan Yıldırım Başkanlığında toplandı.

MAUN Kalite Güvence Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım, kalite süreçlerinin üniversitemiz için ifade ettiği öneme vurgu yaptı ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından hazırlanan "Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.2" sürümünün genel hatlarından bahsederek sözü Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Selçuk Sağır'a devretti.

Sağır, “Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.2”daki önemli hususlara vurgu yaparak, KİDR’e kaynak oluşturacak Birim İç Değerlendirme Raporlarının kılavuz hususlarına uygun olarak birimlerinde hazırlanması konusunda komisyon üyelerinden destek talep etti. Toplantıda ayrıca Akademik Personel Memnuniyet Anketi, İdari Personel Memnuniyet Anketi, Öğrenci Memnuniyet Anketi, Etkinlik Değerlendirme Anketi ve Ders Değerlendirme Anketi konuları da görüşüldü.

Son olarak anket katılım oranının artırılması adına, görüş ve öneriler alınarak toplantı sonlandırıldı.