YÖKAK Yükseköğretim Kalite Komisyonları Eğitim Toplantısı

24.01.2024 22:20

Kalite Güvencesi Sisteminin önemli bir parçası olan Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlama süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik 25 Ocak 2024 Perşembe günü gerçekleştirilen “YÖKAK Yükseköğretim  Kalite  Komisyonları  Eğitim  Toplantısı”na  üniversitemiz adına Kalite Güvence Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan YILDIRIM, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Selçuk SAĞIR, Kalite Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Abdulmecit YILDIRIM ve Dr. Öğr. Üyesi Vedat ALMALI, Kalite Güvence Ofisi sorumluları Öğr. Gör. Emine ORHAN ve Bilg. İşl. Sultan ATEŞ katılım sağladı. Üniversitemiz tarafından hazırlanarak YÖKAK'a e-posta olarak gönderilen 6 soru, toplantıda değerlendirmeye alınarak cevaplandı.