Anket Değerlendirme Toplantısı

30.01.2024 20:02

Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemini sistematik bir yapıya kavuşturmak adına hazırlanarak uygulanan, Konukevi (Otel-Konaklama Bölümü) Memnuniyet Anketi, Konukevi Restoran Memnuniyet Anketi, Yemekhane Memnuniyet Anketi, Spor Hizmetleri Memnuniyet Anketi, Öğrenci Kantin Memnuniyet Anketi sonuçlarının değerlendirilmesi Kalite Koordinatörlüğü, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı yetkililerinin katıldığı Anket Değerlendirme Toplantısında gerçekleştirildi.

Toplantıda anket sonuçlarının yanı sıra mevcut iyi uygulamalar, yapılacak iyileştirme faaliyetleri, karşılaşılan sorunlar ve anket katılım oranının artırılması vb. konularında istişareler yapıldı. Kalite kültürünün yaygınlaşması adına uygulanan anketlerin devam edilmesine ve periyodik olarak ilgili birimlerce değerlendirilerek raporlanmasının önemi üzerinde duruldu.

Son olarak görüş ve öneriler alınarak toplantı tamamlandı.