Kalite Komisyonu Kurum İç Değerlendirme Raporunu Görüşmek Üzere Toplantı

25.02.2024 12:32

Üniversitemiz Kalite Komisyonu, Rektörümüz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kenan Yıldırım Başkanlığında 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat:13:00'da 1071 Kongre ve Kültür Merkezi Senato Salonunda toplandı.

Toplantıda Üniversitemiz akademik ve idari birimlerden gelen Birim İç Değerlendirme Raporlarının(BİDR) yazım süreci ve geçen yıldan farklı olarak hangi başlıklarda ilerlemeler gösterildiğine ilişkin üyeler değerlendirmelerde bulundu.

Sonrasında Kurum İç Değerlendirme Raporunun sağlıklı şekilde nasıl oluşturulacağına ilişkin istişareler yapılarak, Kalite Komisyon Üyelerinden oluşan Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Toplumsal Katkı  alt çalışma gruplarının süreci takip etmesine ve ilgi alanlarında hazırladıkları dokümanları konsolide etmek üzere Kalite Koordinatörlüğüne göndermelerine karar verildi. Son olarak görüş ve öneriler alınarak toplantı sonlandırıldı.