KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2023 Yılının Üçüncü Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

28.03.2024 04:38

26.03.2024 tarihinde kalite süreçlerinden sorumlu Rektör Yardımcı Prof. Dr. Kenan YILDIRIM başkanlığında toplanan Kalite Komisyonu, “Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlama kılavuzu (Sürüm 3.2)”na  göre hazırlanan 2023 Muş Alparslan Üniversitesi Kurum İç Değerlendirme Raporunu (2023 MAUN KİDR) inceledi. Yapılan inceleme neticesinde gerekli düzeltmeler yapılarak Kalite Güvence Yönergesinin 27.maddesinin 8.fıkrası 2023 MAUN KİDR’e son şekli verildi ve Senatoya sunuldu.

MAUN KİDR, üniversitemizin iç ve dış değerlendirme süreçlerini izlemek, güçlü ve gelişmeye açık yönlerimizi tespit etmek ve iyileştirilmesi gereken yönlerimizi somut olarak değerlendirmemize imkân tanıyan bir rapordur. Bu bağlamda 2023 yılında hazırlanan MAUN KİDR üniversitemizin bir öz değerlendirme raporu olarak değerlendirilebilir.